@ajguldvik Anne Johanne Guldvik

Rektor Lier vgs. Brenner for yrkesfagene, Cand.polit. Pedagogic/ Education Research/Lechturer/Teacher in the beginning. Now it's great to be a Principal.

257

Norske Følgere

330

Alle Følgere

1,294

Antall Tweets
De som følger @ajguldvik følger også disse brukerene:
1
Norges forskningsråd
Oslo
Forskning for innovasjon og bærekraft
http://www.forskningsradet.no

168

2
NDLA
Norway
Frie digitale læremidler for videregående opplæring. NDLA er et samarbeid mellom 17 fylkeskommuner. Norwegian Digital Learning Arena. #OER
https://ndla.no

152

3
IKT-senteret
Oslo, Tromsø, Molde og Hamar
1. januar 2018 fusjonerte @udir og Senter for IKT i utdanningen og ble Utdanningsdirektoratet – direktoratet for barnehage, grunnopplæring og IKT.
http://iktsenteret.no

149

4
Utdanningsdirektorat
Oslo/Tromsø/Hamar/Molde, Norway
Peter, Marie, Linda, Stine, Are og Marit twitrer på vegne av Utdanningsdirektoratet. Vi sprer informasjon og forsøker å finne svar på spørsmålene deres.
http://www.udir.no

142

5
Martin Johannessen
Oslo
Jobber på Nyskolen. Skriver om demokrati, skole og utdanning på Lærerbloggen og snakker om det på podcasten Rekk opp hånda! https://shows.pippa.io/rekk-opp-hnda
http://martinjohannessen.blogspot.no/

141

6
Tommy Lykke Nordahl
Lillestrøm
Matematikklærer ved Kjeller skole, profilskole innen realfag. Twitrer privat om #skole, #undervisning og #hcafc Twitrer for @mattesnakk
http://tlnnorda.wordpress.com

140

7
Utdanningsforskning
Oslo, Norge
Utdanningsforbundets nettside Utdanningsforskning.no presenterer forskning som er aktuell for ansatte i utdanningssektoren.
http://www.utdanningsforskning.no

140

8
Energiutfordringen
Norge
Enovas digitale læringsverktøy for energi og klima
http://www.enovasenergiutfordring.no

136

9
Marthe Moe
Kristiansand, Norway
Lager digitale læremidler for NDLA. Norsklektor mm. Tvitrer for egen regning om #IKT #læringsstrategier #VFL #fagdidaktikk (pluss en haug av andre saker)
http://marthemoe.blogspot.com/

135

10
Brillepedagogen
Bergen
Ingerid fra Bergen
https://Instagram.com/brillepedagogen/

135

11
Thom Jambak (
Sætre
Sentralstyremedlem og leder for utvalg for utdanningspolitikk og kontaktforum vgo i Utdanningsforbundet. I have my Hovedavtale and my særavtaler to protect me.

130

12
Heidi Vidvei
Skien
school leader , it takes a village to raise a child, do you know youre people ? do you love them ? catch them beeing good

128

13
RektorKuben
Økern, Oslo
Principal @KubenYrkesarena / #kubenvgs / #yrkesfag / #vocationaleducation | #Oslo #Groruddalen | Blogger på http://kjellove.wordpress.com
https://kjellove.wordpress.com/

128

14
Simen Spurkland
Asker
Øver meg på å telle til ti, lukte på blomstene og finne langsom tid. Underviser i samfunnsfag, musikk og matte på ungdomsskolen.
https://mattelaereren.wordpress.com

127

15
Lektor Luthor
Trondheim
Lektor Thora Storm vgs., stasautorisert syntakstmann Ivar Sørensens begavelsesbyrå, method actor på livets skrå bredder, ortodoks ateist, på hyperbole steroider

127

16
Eline Stien
Arendal
Norsklektor i vgs og student ved UiO (jus). Løvemamma til Fredrik som har Downs syndrom. "Du e en ræring", sier Fredrik. Vi ler mye og ofte

124

17
Knut Olav Åmås
RT ≠ tilslutning / endorsement
Direktør i Stiftelsen Fritt Ord / Dr., Executive Director, the Fritt Ord Foundation, Oslo, Norway

124

18
FUG er et nasjonalt utvalg for og med foreldre som har barn i skolen. Det er et uavhengig statlig organ som gir råd til myndighetene og foreldre om hjem-skole.
http://www.fug.no

124

19
ʟᴀʀs ɢɪᴍsᴇ
Tromsø, Troms, Norway
Senior advisor, The Norwegian Directorate for Education and Training - BetaLab @udirbetalab passionate about code and like to make own IoT stuff and e-textiles
https://www.instagram.com/larsgimse/

122

20
Utdanning.no
Tromsø
Utdanning.no er en offentlig nettportal for utdannings- og yrkesinformasjon. Vi drives av @udir og er reklamefri. På Twitter deler vi tips og nyheter.
http://www.utdanning.no

121

21
Jarl Wåge
Oslo
Tidlegare lærar ved NTG, Bærum. Kåserer, skriv, les, trimmar og engasjerer meg i samfunnet rundt meg. Dette er den offisielle versjonen.

121

22
EIRIK J. IRGENS
NTNU
Professor i ledelse, opptatt av forholdet mellom intensjoner og virkelighet. (Twitter=arkiv. Hva jeg liker/retweeter avspeiler ikke nødvendigvis min mening.)
https://ntnu-no.academia.edu/EirikJIrgens

120

23
Camilla G. Hagevold
Rogaland
Skole som jobb og hobby
http://skolevegen.com

119

24
Kenneth Nepstad
Cand.polit. Kan litt. Can be polite. Lærer/rådgiver. ATV Utdanningsforbundet. Litt skole, litt politikk, litt tøys.

118

25
Mobbing i Skolen
Norge
Foreningen arbeider aktivt for trygg skole for norske barn. Kontoen administreres av @irmarustad og @maribjor. Velkommen til mobbingiskolen.no.
http://www.mobbingiskolen.no

118